Maden

Både morgenmad og aftensmad serveres på bambustallerkener med tilhørende bambus-bestik. Det er nedbrydeligt og sviner ikke.

Du skal selv have tallerken og kniv og gaffel med til frokosten.

Morgenmad:

Morgenmaden serveres ved grillen og bliver serveret på tallerkener.

  • Bacon og spejlæg
  • Musli
  • Mælk
  • Brød
  • Ost
  • Kaffe
  • Te


Frokost:

Frokosten udleveres ved starten af hver etape. I spiser selv, når I er sultne.

  • Rugbrød
  • Spegepølse
  • Leverpostej
  • Kogte æg
  • Kartofler
  • Tomat
  • Salt, peber


Aftensmad:

Aftensmaden laves frisk på grillen. Vi serveret på tallerkener.

Fredag:
Pestomarinerede kyllingefilletter med grillstegte grøntsager og salat med brød.

Lørdag:
Grillet hakkebøf med grillstegte grøntsager og salat med brød.

Hvis du lægger billeder på Facebook, så husk at hashtagge dem #kongerneshike.