Vind et smart spisesæt fra Wildo

Siden den første vandretur i 2020 har vi haft 500 glade deltagere med på vores ture.

Det, der bare startede som en sjov ide for at komme ud og vandre med en masse andre, går nu ind i sit 5. år. Og det er vi superstolte af!

Da vi startede med Kongernes Hike i 2020 i Nordsjælland var det egentlig bare en test på, om vi kunne lave en vandretur, som andre også vil synes om. Vi havde 69 deltagere med på turen – som blev en kæmpesucces godt hjulpet af årets varmeste weekend.

Midt i Corona-tiden var det så med bævrende hænder at vi satsede på også at gennemføre Kongernes Hike nr. 2 i 2021. Og det var rigtigt godt, at vi gjorde det, for vi fordoblede antallet af deltagere, som både nød maden, lejrpladserne og det gode selskab – på trods af, at vejret ikke var det bedste!

Siden fandt vi på, at Kongernes Hike selvfølgelig også skulle ud på de danske øer, så i 2022 inviterede vi til den første vandretur på Ærø og året efter til en tur på Bornholm.

I alt har vi nu haft næsten 500 deltagere med på vores vandretur, vi har gået i alt 30613 kilometer og travet mere end 41 mio. skridt, nærmere bestemt 41.327.550 skridt. Det er da noget af en bedrift af vores altid glade deltagere.

Sidste skud på vandrestammen er Kongernes Hike på Mallorca. Her går vi i en mindre gruppe i Tramuntana-bjergene på Mallorca.

Deltag i konkurrencen om 5 Camp-a-box fra svenske Wil

Svenske Wildo er en af vores faste partnere, som har været med helt fra starten. Det er Wildo, der laver de berømte og farverige Kongernes Hike-foldekopper, ligesom det er deres tallerkener, vi spiser af.

Blandt deres andre partnere er det svenske forsvar.

Men de laver også så meget andet til outdoor-folket, bl.a. den meget smart og effektive Wildo mealbox.  Derudover laver de verdens bedste strygestål, vandflasker, kopper og meget andet.