Både morgenmad og aftensmad serveres på bambustallerkener med tilhørende bambus-bestik. Det er nedbrydeligt og sviner ikke.
Du skal selv have tallerken og kniv og gaffel med til frokosten.
Morgenmad:
Morgenmaden serveres ved grillen og bliver serveret på tallerkener.
Frokost:
Frokosten udleveres ved starten af hver etape. I spiser selv, når I er sultne.
Aftensmad:
Aftensmaden laves frisk på grillen. Vi serveret på tallerkener.
Fredag:
Pestomarinerede kyllingefilletter med grillstegte grøntsager og salat med brød.
Lørdag:
Grillet hakkebøf med grillstegte grøntsager og salat med brød.
Hvis du lægger billeder på Facebook, så husk at hashtagge dem #kongerneshike.
Fotos: Tak til Visit Nordsjælland og Daniel Overbeck, Henrik Sylvest, Tine Uffelmann, Thomas Sinding, Jacob Kristian Lausen, Hanne Juul og Hannibal Herman