Både morgenmad og aftensmad serveres på bambustallerkener med tilhørende bambus-bestik. Det er nedbrydeligt og sviner ikke.
Du skal selv have tallerken og kniv og gaffel med til frokosten.
Morgenmad:
Morgenmaden serveres ved grillen og bliver serveret på tallerkener.
- Bacon og spejlæg
- Musli
- Mælk
- Brød
- Ost
- Kaffe
- Te
Frokost:
Frokosten udleveres ved starten af hver etape. I spiser selv, når I er sultne.
- Rugbrød
- Spegepølse
- Leverpostej
- Kogte æg
- Kartofler
- Tomat
- Salt, peber
Aftensmad:
Aftensmaden laves frisk på grillen. Vi serveret på tallerkener.
Fredag:
Pestomarinerede kyllingefilletter med grillstegte grøntsager og salat med brød.
Lørdag:
Grillet hakkebøf med grillstegte grøntsager og salat med brød.
Hvis du lægger billeder på Facebook, så husk at hashtagge dem #kongerneshike.